Животът на Кевин Костнър е всичко друго, но не и живот на мегазвезда с мащабни кинопродукции зад гърба си - извън шоубизнеса актьорът признава, че е обикновен семеен човек.

67-годишният Костнър коментира пред "Пийпъл" бащинството, докато промотира новия си документален филм Yellowstone One-Fifty на Fox Nation.

Костнър има три деца от съпругата си Кристин - синовете Кейдън (15 г.), Хейс (13 г.) и дъщерята Грейс (12 г.). Той има и дъщери Ани (38 г.), Лили (36 г.) и син Джо (34 г.) от бившата си съпруга Синди Костнър. Има и син Лиъм (26 г.) от бившата си съпруга Бриджит Руни.

"Аз съм баща и съпруг, но светът не се върти около мен. Когато не снимам филм, съм на педала със съпругата си, водя децата на дейностите им или ги чакам да излязат от някое парти. Хората имат погрешна представа за това как протича животът ми", коментира той.

Костнър също така настоява, че просто се "опитва да разбере" как се родителства, както всеки друг баща и майка.

„Трябва да се занимаваш с тях. И да ги научиш да бъдат независими - и тъжната част от това е, че те стават такива. Аз съм като всеки друг родител: опитвам се да го разбера", казва той пред изданието.

Синът на Костнър Хейс ще се появи и в предстоящия епичен уестърн сериал "Хоризонт". Актьорът разкри, че е избрал сина си отчасти, за да продължи да се сближава с него.

"В известен смисъл го направих нарочно, за да може той да прекарва време с мен. Същото се отнася и за Кейдън, същото се отнася и за Грейс", каза той.

Освен с родителските грижи Костнър е зает и с кариерата си в шоубизнеса, като два проекта са на първите страници на вестниците.

"Йелоустоун", хитовият сериал на Костнър по Paramount Network, се завърна за своя пети сезон миналата седмица, а новият му документален сериал Yellowstone One-Fifty по Fox Nation дебютира в неделя. Четирисерийният документален филм представя дългата и изпълнена с премеждия история на националния парк Йелоустоун, най-старият национален парк в Америка, и как суровата дива природа е станала защитена територия, пише още БГНЕС.

Вижте повече за Кевин Костнър в следващото видео: