"Разказал съм как се чувствам в един труден момент от своя живот", споделя Графа за новата песен "Последната песен", чиято премиера в мрежата беше на 14.03.1019 г. Надникнахме в клипа и в сърцето му в едно топло и човешко интервю, в което той ни разказа повече за парчето, снимките в Индия, раздялата на един син с майка му, разговорите, които е водил за смъртта с децата си, музиката и, разбира се, "Гласът на България"

Свикнали сме Графа да използва силни изразни средства, невидими лостове, с които сякаш натиска в душата на хората, които слушат песните му. Музиката е изкуството, за което казват, че е най-близо до Бога. "Исках търсенето на Бога да се усети в песента, защото както има болка и тъга, така има и вяра и оптимизъм, че човек може да продължи напред."

Снимка: Евгений Милов

Графа издаде, че подготвя и нещо ново и голямо за 2020 година, за което ще си говорим следващия път. 

Клипът на “Последната песен” е едно от двете видеа, които Графа снима в Индия в края на 2018 година. Миналият ноември излезе “Огън”, а само преди няколко седмици Влади Ампов, Любо Киров и Орлин Павлов зарадваха феновете си с  общата “Приятели завинаги”. В момента Графа работи по новия си албум, който очакваме в началото на лятото.

Повече вижте във видеото. 

В неделя вечер, 17 март, зрителите на bTV ще станат свидетели на женско отмъщение в „Гласът на България“. След като в предишния епизод на най-гледаното музикално шоу Иван Лечев блокира Михаела Филева, сега дамите в треньорския състав отвръщат на удара. Този път нечия нежна ръка посяга към блок бутона за първи път. Чия е тя и срещу кого играе? Гледайте „Гласът на България“ в неделя, 20 часа, по bTV.