За втора поредна година инициативата „Подай ръка“ събира популярни личности в подкрепа на благотворителна кауза. На 11 декември 2021 г. MegaXtreme Bowling отваря вратите на четирите си зали в подкрепа на „Българската Коледа“, като всички приходи от изиграни боулинг игри ще бъдат дарени за каузата.

19-ото издание на „Българската Коледа“ ще бъде насочено в помощ на спешната педиатрия и интензивното лечение на децата в критично здравословно състояние. Каузата си поставя амбициозната цел да осигури за отделенията по реанимация и интензивно лечение на деца апаратура за диагностика, лечение и мониториране на жизненоважните параметри на крехкия детски организъм.

В подкрепа на "Българската Коледа" боулинг ще играят олимпийските легенди Мария Гроздева и Йордан Йовчев, вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова, бившият национален състезател по волейбол Евгени Иванов.

В инициативата „Подай ръка“ се включват и телевизионните водещи Натали Трифонова, Елена Яръмова, Валери Генов и радиоводещият Генчо Генчев, познат на слушателите като Инспектор N-JOY.

На пистите за боулинг ще бъде и очарователната Славена Вътова.

Инициативата „Подай ръка“ се осъществява за втора поредна година в партньорство с Българската боулинг федерация и с медийната подкрепа на bTV Media Group. Някои от най-изявените български състезатели по боулинг, сред които Марина Стефанова и Диан Динев, ще покажат своите умения, но не за да спечелят поредно отличие.

Инициативата няма състезателен характер и в нея може да се включи всеки. Участниците трябва да представят „зелен сертификат“, съобразно актуалните противоепидемични мерки срещу разпространението на COVID-19.

Вижте как може да се включите в инициативата "Подай ръка" в сайта на bTV.