Бракът на сексапилната Меган Фокс и звездата от сериала „Бевърли Хилс 90210“ Браян Остин Грийн не върви гладко от повече от година. Актрисата от „Трансформърс“ поиска развод още през 2019 г., но след това оттегли молбата си. През май тази година двамата обявиха официано, че се разделят, а броени дни по-късно стана известно, че Фокс има нов мъж в живота си – рапъра Machine Gun Kelly. Тази седмица бележи началото на края за брака им, след като Фокс отново поиска развод.

Снимка: Getty Images

Меган Фокс и Браян Остин Грийн се запознават през 2004 г. на снимките на ситуационната комедия „Хоуп и Фейт“. По това време актрисата е на 18, а мъжът е на 30 години. Двамата обявяват годежа си две години по-късно, но в началото на 2009 г. го разтрогват. Малко след това го възобновяват и сключват брак през 2010 г.

Меган и Браян имат три деца заедно – Ноа Шанън на 8, Боди Рансъм на 6 и Джърни Ривър на 4.

Снимка: Getty Images

През май двамата обявиха, че се разделят и дни по-късно се появиха слухове, че причината за това е изневяра. Слуховете свързаха Меган Фокс и рапъра Колсън Бейкър, известен като Machine Gun Kelly.

Меган Фокс се появи в клип на рапъра и това разпали любопитството на феновете ѝ. Тогава Браян Остин Грийн каза, че раздялата им няма нищо общо с музиканта и заяви, че отношенията между съпругата му и Machine Gun Kelly са чисто приятелски.

Снимка: Getty Images

През следващите няколко месеца имаше допълнителни доказателства за връзката между рапъра и актрисата, а преди броени дни двамата се появиха заедно на публично място за пръв път. Дебютът им като двойка беше на Американските музикални награди в неделя.

Наблюдателни фенове дори забелязаха, че актрисата си е направла нова татуировка - надпис "El Pistolero" (стрелецът), което според някои е заигравка с артистичния псевдоним на рапъра.

Източници на „Пийпъл“ съобщават, че отношенията между Меган Фокс и бъдещият ѝ бивш съпруг са обтегнати. Браян Остин Грийн не може да приеме колко бързо съпругата му е продължила напред и колко лесно е намерила нова любов в живота си.