В сряда рапърът Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, пусна видеоклип към новата си песен „Bloody Valentine”. В него главните роли се изпълняват от актрисата Меган Фокс и от самия музикант. Клипът към сингъла излиза няколко дни, след като съпругът на Фокс Браян Остин Грийм призна за раздялата им. Тогава той заяви, че тя няма нищо общо с изневяра и че отношенията между Меган и Колсън са само приятелски на този етап.

Видеото, както и някои други подробности около личния живот на актрисата и рапъра обаче говорят за друго. Двамата са били забелязани заедно на кафе, а 33-годишната холивудска звезда не е носила халката си.

В „Bloody Valentine” Фокс и Бейкър танцуват и пеят заедно. Двамата изглеждат повече от близки, прекарвайки времето сами в къща. В края на видеото Фокс се превръща във фаталната жена, пускайте включен в електричеството розов сешоар във ваната, в която рапърът се намира.

Снимка: Screenshot / YouTube

Според източници на списание „Пийпъл“ Фокс и Kelly, които се срещат по време на снимките на филма „Midnight in the Switchgrass”, прекарват много време заедно по време на пандемията. „Те прекарват време заедно в къщата на Меган през последните седмици. Двамата изглежда се забавляват заедно и изглеждат щастливи. Меган прекарва времето си само с него, когато децата са с Браян.“

Снимка: Screenshot / YouTube