Васка Джурова, позната на зрителите на bTV от участието й в "Ергенът" 3, бе на абитуриентския бал на братовчедка си Румяна.

„Моето СЕМЕЙСТВО – моето ВСИЧКО. За мен семейството е смисълът на живота.
Семейството е онова място, където човек се чувства в безопасност. Именно семейството ни дава опората и силата, но също и мотивацията, за да се справим с всички препятствия, пред които сме изправени“ – пише Васка, носителка на титлите „Мис София 2022“, „Кралица на София 2021“ и „Мис лято 2021“.

Снимка: Instagram.com/vaskadzhurova

„Колкото и да е клиширан изразът “семеен уют”, той си остава истина. Сред семейството всичко е по-приятно. Храната, която се готви в родния дом, е по-вкусна. Обожавам моментите, в които се прибирам в родния ми град и празнуваме със семейството ми. Семейството придава съвсем друго усещане на празниците. Те ни дават възможност да бъдем заедно с любимите си хора и ни напомнят, че трябва да ценим семейството си всеки ден“ – обобщава красивата моделка от Гоце Делчев, която завършва фармация и през септември й предстоят държавни изпити.

Снимка: Instagram.com/vaskadzhurova

Нейната първа братовчедка Румяна живее в Благоевград и иска да учи архитектура.

Снимка: Instagram.com/vaskadzhurova

На снимките виждаме и брата на Васка – Стоян, който е на 29 години и работи в ИТ индустрията.

Снимка: Instagram.com/vaskadzhurova

На кадрите са също родителите на Васка и баба й Василка, на която е кръстена.

Снимка: Instagram.com/vaskadzhurova

„Почти никой не знае, че на 1 януари имам имен ден. На всички им е лошо от посрещането на Нова година и затова не празнувам имения си ден“ – сподели Васка пред LadyZone.bg.

Тя ни разкри, че заминава за Гърция заедно с Екатерина, която също участва в трети сезон на "Ергенът". Двете ще участват в множество рекламни фотосесии, които ще бъдат заснети на яхта в морето.

„Нямам мъж до себе си, но се надявам в скоро време да го срещна“ – призна Васка пред LadyZone.bg.