„Приключението ми в "Ергенът" официално започна. Надявам се силно да сте се забавлявали с моето изненадващо влизане и под прикритието ми като гримьор. Благодаря на всички за стотиците съобщения и подкрепа! Мечтите стават реалност“ – сподели Васка, една от 26-те дами, които участват в трети сезон на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

„Любимата ми част от целия епизод! Това мога да го връщам и да го гледам още милион пъти! Съвършено представяне!“ – написа потребителка в Инстаграм, а други добавиха „Велико“ и „Най-сладката“.

23-годишният фармацевт от Гоце Делчев впечатли с начина си на поява в шоуто.

Между влизането на две момичета в риалитито камерата ни показа как човек от екипа подновява грима на младия бизнесмен.

Снимка: bTV Media Group

„Ние май с теб не сме се запознавали“ – попита Алек, а младото момиче отвърна „Не, аз съм Васка, приятно ми е!“.

Снимка: bTV Media Group

По-късно от екипа отново поискаха на терена да дойде гримьор.

„По-спокоен ли си? Че ми изглеждаш малко вдървен. Не се притеснявай, счупи го този гипс“ – каза Васка на Алек, докато го гримира.

„Лесно е да го чуеш, трудно е да го направиш“ – призна Ергенът.

„Аз мога да ти покажа как се прави“ – каза Васка и бързо свали анцуга си, за да остане по рокля. Оказа се, че това е следващата участничка в риалитито.

Снимка: bTV Media Group

Васка Джурова е носителка на титлите „Мис София 2022“, „Кралица на София 2021“ и „Мис лято 2021“.

Снимка: bTV Media Group

Няма приятелки, защото смята, че жените ѝ завиждат и злобата им към нея е безгранична. Предпочита да общува с мъже, тъй като те я разбират по-добре. Васка обича да се впуска в нови приключения и не се страхува да излиза от зоната си на комфорт. Признава, че е амбициозна и решителна. Васка не е жена, която един мъж може да контролира, тъй като македонският ѝ нрав не го позволява. Вижда се до човек, който има амбицията да се развива. Държи мъжът до нея да бъде искрен, лъчезарен, мил, добронамерен, забавен, търпелив и да показва любовта си с малки неща.

Ако трябва да променя нещо в него, по-скоро би си тръгнала – щом не отговаря на критериите ѝ, значи не е нейният човек. Мечтае и силно вярва, че е възможно, след години търсене, точно в „Ергенът“ да намери своята сродна душа в лицето на Алек.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg