Днес руската красавица Ирина Валерьевна Шайхлисламова, по-известна като Ирина Шейк, става на 35 години. Младата жена с перфектно тяло е участвала в множество фотосесии само по бельо, но поставя една граница, която отказва да премине – не желае да се снима за „Плейбой“, въпреки че от списанието са ѝ предлагали купища пари, за да го направи.

„Никога няма да се снимам за "Плейбой". Може и да съм модел на бельо, но си имам класа.“

Снимка: Getty Images

178 см руска красота

Ирина е родена през 1986 г. в Съветския съюз. Баща ѝ е татарин, а майка ѝ рускиня. Майката на Ирина е била учителка по музика и по тази причина момичето е започнало да свири на пиано още на 6-годишна възраст.

Снимка: Instagram

Когато е на 14 години баща ѝ умира и майката на Ирина трябва да започне втора работа, за да издържа себе си и двете си дъщери, докато учат. Ирина започва да учи маркетинг, но по-късно се насочва към модата.

Един ден е забелязана от местен моден агент, който е поразен от красотата ѝ и така започва кариерата ѝ като модел. Ирина започва да обикаля подиумите по целия свят и да се снима в редица модни и спортни списания.

Напълно естествена красота

Много хора се чудят как Ирина Шейк успява да поддържа толкова перфектна фигура. На какви ли диети се подлага, за да има идеално тегло? Отговорът е никакви.

Снимка: Getty Images

Ирина Шейк е споделяла, че не спазва диети и единственото, на което разчита, за да поддържа тялото си, е фитнесът: "Тренирам по пет пъти седмично, но не спазвам никакви диети. Просто се опитвам да живея здравословно, защото когато си щастлив и здрав отвътре, това си личи и отвън.

Моделът отхвърля и възможността някога да се подложи на пластична операция, за да се опита да скрие възрастта си: "Ще имам бръчки и дори вече имам. Човек обаче трябва да приеме всички стадии, през които минава тялото му и да им се радва. Но ако някой реши да си уголеми устните, защото се чувства зле, негова си работа. Не съдя никого."

Красавицата завъртя главите на Кристияно Роналдо и на Брадли Купър

През 2009 г. Ирина Шейк се запознава в Прага с известния футболист Кристиано Роналдо и двамата започват да излизат. Тяхната връзка е сочена за една от най-бляскавите и стабилни звездни връзки. Когато през 2010 г. се ражда синът на Роналдо от сурогатна майка, Ирина приема детето като свое.

Снимка: Getty Images

Около 6 години по-късно обаче връзката им приключва ненадейно. Изглежда причината за този внезапен край на отношенията им е, че Роналдо не е бил толкова верен на Ирина, колкото тя е очаквала. Според източници на британския таблоид „Сън“, руската красавица е попаднала на текстови съобщения между Роналдо и значителен брой жени.

През 2015 г. двамата се разделят. Източници на списание „HELLO!“ разкриват, че именно Ирина е взела решението, след като е мислила дълго и сериозно. Тя е прекарала няколко дни сама, обляна в сълзи.

В началото на 2015 г., малко след като се разделя с футболиста Кристиано Роналдо, супермоделът Ирина Шейк започва сериозна връзка с Брадли Купър. През 2017 г. им се ражда дъщеря.

Снимка: Getty Images

През юни 2019 г. Брадли и Ирина обявяват, че се разделят, което шокира почитателите им и подхранва слуховете, че Купър има афера с Лейди Гага. Двамата участваха заедно в наградения с „Оскар“ филм „Роди се звезда“, който стана един от най-големите хитове на 2019 г. И като се има предвид, че Брадли има навик да среща приятелките си на снимачната площадка, подозренията са напълно основателни.

Шест седмици след като обявиха, че се разделят, актьорът Брадли Купър и моделът Ирина Шейк се споразумяха как ще отглеждат дъщеря си Леа, която е на 2 години. Известните родители се разбраха за съвместно попечителство и ще прекарват равно време с момичето. За да е по-лесно това, уговорката им е, че и двамата трябва да живеят в Ню Йорк.