Актьорът Брадли Купър прави екранния си дебют в епизод на сериала „Сексът и градът“ от 1999 г., така че можем да кажем, че е сравнително нов в киноиндустрията. Въпреки това филмовата му кариера му е донесла вече 8 номинации за „Оскар“, сред които 3 за главна роля, 1 за поддържаща роля, 3 като продуцент и 1 като сценарист. Няма съмнение, че актьорът, който днес навършва 46 години, ще се превърне (и вече е тръгнал по този път) в голямо име в Холивуд, но засега най-голям интерес предизвикват връзките му с известни жени от шоубизнеса.

Брадли Купър и Лейди Гага
Снимка: Getty Images

През 2018 г. по кината излезе филмът „Роди се звезда“ – четвъртият римейк на филма от 1937 г. със същото заглавие. С появата си филмът предизвика много шум, най-вече защото разпали слуховете за афера между Брадли Купър и певицата Лейди Гага. Още повече, че малко след това Купър и приятелката му Ирина Шейк се разделиха.

Тук ще направим обзор на най-известните звездни връзки на Брадли Купър (реални и спекулативни), преди отношенията му с Лейди Гага да привлекат интереса на всички.

Дженифър Еспозито

Брадли Купър и Дженифър Еспозито
Снимка: Getty Images

За пръв път Брадли и Дженифър се появиха заедно на наградите „Златен глобус“ в началото на 2006 г. По-малко от година по-късно, през октомври, обявиха годежа си и се ожениха в края на 2006 г. Любовта, която започва бързо, изглежда гасне бързо и само 4 месеца по-късно двойката се раздели и започна процедура по развод.

Исабела Брустър

Исабела Брустър
Снимка: Getty Images

През 2008 г. Брадли Купър започна да излиза със сестрата на актрисата Джордан Бристър Исабела. Връзката им остана далеч от светлината на прожекторите и продължи около една година.

Рене Зелуегър

Брадли Купър и Рене Зелуегър
Снимка: Getty Images

През лятото на 2009 г. Брадли и актрисата Рене Зелуегър започнаха да излизат. Двамата са се запознали на снимките на филма „Дело 39“. Връзката им продължи почти две години, докато през 2011 г. Брадли Купър не получи първата си главна роля и това се оказа пречка пред отношенията им.

Дженифър Лопес

Брадли Купър и Дженифър Лопес
Снимка: Getty Images

Преди да започнат да го свързват с Лейди Гага, се спекулираше и за връзка с друга популярна певица и актриса – Дженифър Лопес. Предполага се, че двамата са имали кратка връзка, но между тях не се е получило.

Зоуи Салдана

Брадли Купър и Зоуи Салдана
Снимка: Getty Images

Брадли и актрисата Зоуи Салдана започнаха връзката си през 2011 г., разделиха се, събраха се и после се разделиха окончателно през 2012 г. Причината за неуспешната им връзка изглежда професионалната им ангажираност, която не им позволява да прекарват достатъчно време заедно.

Суки Уотърхаус

Брадли Купър и Суки Уотърхаус
Снимка: Getty Images

През март 2013 г, моделът Суки Уотърхаус и Брадли Купър започнаха връзка, която продължи около две години. Причината да се разделят е, че 40-годишният Брадли е искал да създаде семейство, а 23-годишният модел все още не е била готова за това.

На следващата страница може да прочетете за връзката и раздялата на Брадли Купър и Ирина Шейк, както и дали тя е най-важната жена в живота му >>>

Ирина Шейк

Брадли Купър и Ирина Шейк
Снимка: Getty Images

В началото на 2015 г., малко след като се раздели с футболиста Кристиано Роналдо, супермоделът Ирина Шейк започна сериозна връзка с Брадли Купър. През 2017 г. им се роди дъщеря.

Брадли Купър и Ирина Шейк
Снимка: Getty Images

През юни 2019 г. Брадли и Ирина обявиха, че се разделят, което шокира почитателите им и подхрани слуховете, че Купър има афера с Лейди Гага. Двамата участваха заедно в наградения с „Оскар“ филм „Роди се звезда“, който стана един от най-големите хитове на 2019 г. И като се има предвид, че Брадли има навик да среща приятелките си на снимачната площадка, подозренията бяха напълно оправдани.

Брадли Купър и Ирина Шейк
Снимка: Getty Images

По-късно Ирина Шейк сподели, че истинската причина за раздялата им е натовареният график на Брадли. Филмът „Роди се звезда“ е изиграл своята роля за това решение, но не заради отношенията на актьора с Лейди Гага, а заради огромното напрежение покрай филма.

Брадли Купър и Лейди Гага
Снимка: Getty Images

Лентата се оказа най-големият успех в кариерата на Брадли Купър и беше номинирана за цели 8 награди „Оскар“, сред които и най-престижната – за филм на годината. В крайна сметка единствено Лейди Гага получи статуетката за най-добра оригинална песен, но филмът определено не остана незабелязан.

Брадли Купър и Лейди Гага
Снимка: Getty Images

Брадли и Ирина са били решили да се разделят още преди премиерата на филма, но са запазили това решение в тайна, за да не отклоняват вниманието от „Роди се звезда“. Чак след като филмът постигна успех в бокс офиса и беше забелязан от критиците, звездната двойка публично сложи край на отношенията си.

Коя тогава е най-важната жена в живота на Брадли Купър?

За отговора на този въпрос няма никакво съмнение. Нейното име е Леа де Сен Шейк Купър и след около два месеца ще навърши 4 години.

След раздялата си, Брадли и Ирина се споразумяха и двамата да отглеждат дъщеря си. От тогава малката Леа прекарва равно време с майка си и с баща си, а папараците умират от щастие, когато имат възможност да щракнат грижовните родители с момиченцето: