Животът за Ирина Шейк и Брадли Купър продължава и след раздялата, която се случи по-рано този месец. Най-важното нещо, което стоеше на дневен ред пред известните родители, беше как ще бъде уредено попечителството над 2-годишната им дъщеря Леа де Сен. Това как двамата ще си поделят грижите над малката все още не е ясно, но и актьорът, и супермоделът съвсем очевидно прекарват много време с нея – разбира се, поотделно.


И докато медиите все още търсят причината за раздялата на звездната двойка, Ирина продължава напред. Манекенката се появи на първото ревю след обявяването на новината, а в последните дни папараци неуморно следват нея и дъщеря й Леа из улиците на Ню Йорк.

Руският модел и сладката й дъщеря се разходиха в Голямата ябълка в еднакви дрехи – тренч в цвят каки, черна рокля и гумени ботуши за дъжд.


Преди дни майка и дъщеря отново бяха уловени да си играят навън и отново със сходни тоалети – този път с отличителния десен на Burberry.

Денят на бащата, който в САЩ се чества на 16 юни, пък Леа прекара с татко си в Лос Анджелис, след което двамата се качиха на частен полет за Ню Йорк.