За първи път след раздялата им Ирина Шейк проговори за 4-годишната си връзка с актьора Брадли Купър.

Супермоделът ще бъде на корицата на мартенския брой на британския Vogue и дава интервю пред главния редактор на списанието.

„В една връзка даваш най-доброто и най-лошото от себе си. Невинаги две чудесни персони образуват добра двойка“ – споделя 34-годишната Ирина Шейк за периода си с Брадли Купър, от когото има 2-годишна дъщеричка на име Леа де Сен.

„Мисля, че бяхме щастливи да преживеем заедно всичко това. Животът без Б е ново начало“ – признава още красивата рускиня.

За новата фотосесия моделът е с розова ленена рокля на Prada. Гримът е съвсем лек, а прическата семпла.

Ирина Шейк съобщи за появата си във Vogue с Instagram пост, в който благодари на главния редактор Едуард Енинфул:

„Приятелството ми с теб е повече от обикновени работни отношения. За мен е чест да бъда избрана за корица на британския Vogue. Благодаря ти, че ме направи част от своята визия и че по време на интервюто винаги ме разсмиваше, дори в моментите, когато ми се плачеше.“

Дори когато бяха заедно, рускинята рядко говореше за връзката си с 44-годишния актьор от „Роди се звезда“. През февруари 2019 г. тя сподели пред списание Glamour, че иска романсът им да остане извън прожекторите.

Пред мартенския брой на Vogue тя е необичайно откровена и споделя за трудностите да бъдеш самотна майка:

„Трудно е да балансираш между грижите за детето и работата. Понякога се събуждам и не знам откъде да започна.“

Брадли Купър и Ирина Шейк се разделиха през юни 2019 г. след 4-годишна връзка. Те така и не се ожениха, макар че повече от две години рускинята носеше пръстен с голям изумруд, който подхрани слуховете, че са сгодени.

„Те са концентрирани в отглеждането на дъщеричката си и сега не им е до сватба“ – сподели пред списание People в онзи период техен близък.

Сама ли отглеждате детето/децата си?