Шест седмици след като обявиха, че се разделят, актьорът Брадли Купър и моделът Ирина Шейк се споразумяха как ще отглеждат дъщеря си Леа, която е на 2 години. Известните родители се разбраха за съвместно попечителство и ще прекарват равно време с момичето. За да е по-лесно това, уговорката им е, че и двамата трябва да живеят в Ню Йорк. Те не са се разбрали за точно определени периоди, в които детето ще прекарва с единия или с другия, тъй като това много ще зависи от професионалните им ангажименти.

Купър и Шейк признаха, че малката Леа е основната причина да не се разделят по-рано. От известно време двамата са осъзнавали, че не са един за друг и са обмисляли раздялата си. Когато звездната двойка най-сетне решили, че ще е по-добре за тях да живеят отделно, са отложили да го обявят публично, за да не засенчи новината режисьорския дебют на Брадли Купър във филма „Роди се звезда“.

Брадли Купър и Лейди гага на наградите „Оскар“
Снимка: Getty Images

Някои фенове обаче подозират, че раздялата им е предизвикана именно заради „Роди се звезда“, в който Брадли Купър си партнира с певицата Лейди Гага. Филмът постигна огромен успех и според някои химията между Купър и Лейди Гага е била съвсем реална, а не просто актьорска игра.