Ирина Шейк украси корицата на ноемврийския брой на чешкото издание на списание VOGUE. 34-годишният супермодел публикува кадъра в своя Инстаграм профил с думите:
„Щастлива съм да бъда в този толкова специален дом на Версаче в Милано за ноемврийския брой на VOGUE“.

Предизвикателната корица е заснета в градината, като Ирина Шейк е стъпила върху огромна каменна саксия, прикривайки голото си тяло с две фаянсови плочки на Versace.

Дуа Липа е един от 14-те милиона последователи на моделката, които са коментирали кадъра. „Нереална!“ – е краткият коментар на британската певица.

Чешкото издание на VOGUE публикува в своя профил още две снимки от фотосесията. На едната виждаме руския модел в легло, покрита със завивки и възглавници, чийто десен е в характерния за марката Versace стил.

На другата снимка супермоделът е с рокля на Paco Rabanne.

Темата на броя е за дома ни, който от лично и неприкосновено пространство се превърна в доста публично, тъй като по време на карантината допуснахме чрез Zoom в него да надникнат много хора.

„Чешкият VOGUE и Ирина Шейк ви канят да посетите дома на Versace в Милано. Ключът е под бърсалката“ – пише изданието в своя Инстаграм профил.