Ирина Шейк се снима с бански костюми, които ще се носят през лятото на 2021 година. Рускинята стана рекламно лице на марката Zimmermann и засне фотосесия на плажа.

34-годишната красавица позира със слънчевожълти бикини, които иделно подчертават загара. Сутиенът е без презрамки, което е удобство, ако не искаме разлика в тена.

Други модели са с флорални десени - големи листа, ярки цветя и пейзажи от джунглата.

Снимките на новата колекция са направени в Сицилия.

Ирина Шейк се отдаде на много работа след раздялата си с Брадли Купър. От актьора тя има дъщеря - Леа (3 г.). Манекенката живее с нея и с майка си в апартамент в центъра на Ню Йорк.

Тя не е имала официална връзка с друг мъж след раздялата, въпреки че често е била виждана в компанията на Вито Шнабер - търговец на картини и други предмети на изкуството. Той, от своя страна, е бил с някои от най-известните модели или актриси, след като те са приключвали сериозните си връзки. Сред тях са Ел Макферсън (когато се разделя със съпруга си милионер), актрисата Деми Мур (докато тече разводът й с Аштън Къчър). Той има и 3-годишна връзка с немския модел Хайди Клум, след като тя се разделя с певеца Сийл. Последното му завоевание е Амбър Хърт, след като се разделя с Джони Деп.