Надявате ли се бившият бейзболист Алекс Родригес да се събере отново с музикалната суперзвезда Дженифър Лопес?

Миналия петък (23 април) бившата двойка е била забелязана да вечеря в хотел "Бел Ер" в Лос Анджелис - същия луксозен хотел, в който са имали първата си среща през 2017 г. Сега изглежда, че в това може да е имало някакъв подсмисъл, пише Yahoo.

Източници съобщават пред Us Weekly, че Родригес се надява да поправи връзката си с бившата си годеница.

Снимка: Getty Images

"Алекс Родригес няма да се откаже от връзката си и Дженифър Лопес", казва източник пред изданието. "Той е готов да направи всичко, за да накара връзката им да проработи."

Източникът твърди, че бейзболистът е летял до Лос Анджелис в четвъртък, за да се види с певицата. 

"Джей Ло все още не вярва изцяло на Алекс Родригес. Тя е много скептична, но го е изслушала, защото все още таи много любов към него", допълва източникът.

Лопес и Родригес излизаха няколко години, преди да се сгодят през 2019 г. След поредица отлагания на сватбата, свързани с COVID-19 пандемията, двамата в крайна сметка обявиха този месец, че прекратяват годежа си.

В общо изявление Джей Ло и бившият бейзболист от Мейджър Лийг Бейзбол написаха: "Осъзнахме, че сме по-добре като приятели и планираме да останем такива. Ще продължаваме да работим заедно и да се подкрепяме един друг в общите си бизнес проекти. Желаем всичко хубаво един на друг и на децата, които всеки от нас има. От уважение към тях единственото друго, което ще коментираме, е да благодарим на всички, които ни изпратиха мили пожелания."