Дженифър Лопес и Алекс Родригес не успяха да заздравят връзката си. Звездната двойка обяви официално, че разтрогва годежа си едва няколко седмици, след като съобщиха, че работят за възстановяването му.

Снимка: Getty Images

В общо изявление те пишат: „Осъзнахме, че сме по-добре като приятели и планираме да останем такива. Ще продължаваме да работим заедно и да се подкрепяме един друг в общите си бизнес проекти. Желаем всичко хубаво един на друг и на децата, които всеки от нас има. От уважение към тях единственото друго, което ще коментираме, е да благодарим на всички, които ни изпратиха мили пожелания.“

Всеки от тях има деца от предишни връзки – Джей Ло е майка на близнаци на по 13 години, а Алекс е баща на две дъщери на 12 и 16 години.

Снимка: Getty Images

През март за пръв път беше съобщено, че двамата разтрогват годежа си, но малко след това дойде новината, че са взели решение все пак да опитат да спасят връзката си. Изглежда обаче опитите за разбирателство са останали неуспешни. Според източници на списание „Пийпъл“ това не е изненадващо, тъй като раздялата им е назрявала от доста време и е била неизбежна.

Популярната певица и бейзболистът Алекс Родригес се сгодиха през 2019 г., след като излизаха в продължение на две години. Те планираха да се оженят през 2020 г., но пандемията от COVID-19 провали всичките им планове.

Снимка: Getty Images

„Отложихме сватбата два пъти“, сподели Дженифър Лопес за списание „Elle“. „Имахме планове какво много искаме да направим, но не знам дали ще сме способни да го изпълним вече. Отменихме сватбата и от тогава не сме говорили за това.“

В крайна сметка се оказа, че сватба никога няма да има. Може би е по-добре, че двойката е осъзнала различията си преди да бъде сключен брак, защото сега поне им е спестено главоболието около развода.