Често пренебрегваме здравето и кондицията на своите крака. Сигурно, защото смятаме, че горната част от тялото ни има по-голяма нужда от грижи и внимание.
Само, че лятото е сезонът, в който стъпалата ни са на показ почти през цялото време и едва тогава се замисляме дали стъпалата ни са добре. 

Както всички можем да се досетим, нацепената и твърда кожа е най–често срещаният проблем, свързан с ходилата. Експертите в домашната грижа за красотата от krasivotialo.com имат решение на проблема.

Автоматичната пила за пети SILK'N MICRO-PEDI LADY. В комбинация с испанската козметика за стъпала DEOFEET ще решат досадния проблем веднъж завинаги!

Стъпка 1: Отстраняване на загрубялата кожа
MICRO-PEDI LADY e толкова практична, че след като я изпробвате, ще се учудите как сте се справяли без нея досега.

На пазара вече има доста подобни уреди, но е добре да заложите на оригинала – SILK'N e лидер в производството на уреди за разкрасяване в домашни условия, сред които фотоепилатори, уреди за лифтинг, подмладяване и премахване на целулит.

Снимка: Press office

MICRO-PEDI LADY идва с две сменяеми микроминерални пили – едната за фино третиране, а другата - за по-грубо. За по–бързи и видими резултати е добре да заложите на по-грапавата повърхност. Хубавото на уреда е, че може да се използва от няколко члена на семейството, единствено всеки трябва да си купи резервни пили за уреда, които се предлагат в онлайн магазина krasivotialo.com - така един уред може да обслужва цялото семейство.
Както знаете опаковката винаги има значение, но не само... Външният вид на уреда е много кукленски и симпатичен. Точно в духа на настроението на повечето дами и в точния цвят на фушия, който харесваме и събужда в нас мили спомени.