Пролетта е тук, носейки със себе си обещанието за ново начало и преобразяване. Това е перфектният момент да освежим не само гардероба си, но и да подарим на кожата, тялото и духа си вниманието, което заслужават. 

Вълнуващите пролетни дни ни канят да преоткрием красотата си и да заблестим в пълния й блясък

 

 

 

 

Споделяме с вас едни от най-ефективните разкрасителни процедури, които ще ви помогнат да посрещнете сезона в най-добрата си форма.

ГРИЖА ЗА КОЖАТА И ЛИЦЕТО

След зимните месеци кожата ни често е изтощена и жадува за възстановяване. Пролетта е идеалното време за хидратиращи и ревитализиращи процедури за лице. След студените месеци, кожата ни се нуждае от хидратация, детокс на организма, добро почистване на епидермиса и защита от UV лъчите.

Има няколко процедури в зависимост от типа кожа, които е добре да направим в началото на пролетния сезон:

Почистване на лицето

 

Дерматологичното почистване на лице представлява дълбок и целенасочен процес, който адресира редица кожни проблеми – от акне и черни точки до разширени пори и липса на блясък.

Процедурата предлага дълбоко и интензивно почистване, което е невъзможно да се постигне у дома. Процедурата се фокусира върху отстраняването на мъртвите кожни клетки, извличането на запушванията в порите и нормализирането на себумната секреция, като по този начин се бори с акне, черни точки и разширени пори.

Хидратиращи терапии

 

Сухата и дехидратирана кожа губи своя блясък, става груба на допир и визуално по-стара поради появата на фини линии и бръчки. В тези случаи хидратиращите терапии за лице се явяват като ефективно и моментално решение, което възвръща живота и еластичността на кожата.

Те предлагат множество предимства за кожата, като интензивно хидратиране, ревитализация, изглаждане на фините линии и възвръщане на здравия и сияен вид на кожата. Един от най-забележителните аспекти на тези терапии е, че положителните ефекти са забележими веднага след процедурата, които се подобряват с течение на времето.

Радиочестотен лифтинг

 

радиочестотният лифтинг – минимално инвазивна, но изключително ефективна процедура за подмладяване на кожата, която представлява перфектната комбинация между микронийдлинг и радиочестотна (RF) енергия. Избираме тази терапия за изглаждане на фини линии и бръчки, когато кожата ни е видимо

 

отпуснатата, за да възвърнем тонуса и еластичността ѝ. Процедурата подобрява текстурата на кожата, като отстранява грубостта и неравностите, правейки я гладка и мека.

АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖИ

С промяната на сезоните идва и моментът да обърнем внимание на тялото си. Антицелулитните масажи не само намаляват видимостта на целулита, но и подобряват кръвообращението, оставяйки кожата гладка и тонизирана. Те са чудесен начин да се погрижим за себе си и да почувствате тялото си по-леко и жизнено.