Американската актриса Джулиан Мур си направи снимка без грим и зарадва феновете си, като под снимката в Инстаграм профила й се появиха множество коментари на почитатели, останали впечатлени от външния й вид.

62-годишната знаменитост сподели поредица от снимки, на които е заснета с риза и черни къси панталони.

В същото време от публикуваните кадри се вижда, че звездата е решила да се откаже от грима, а косата ѝ е разпусната, демонстрирайки пред камерата естествени къдрици.

Феновете оцениха високо външния вид на актрисата: "Моля те, не прави нищо с красивото си лице", "Каква красива жена!", "Изглеждаш невероятно", "Харесват ми бръчките ти", "По природа си много красива", гласяха някои от постовете на почитателите на Мур.

През януари Джулиан Мур разкри подробности за външния си вид, който според нея, като много малка е съсипала случайно, пише още БГНЕС. Според телевизионната звезда главната й грешка по това време е било изрисуването на веждите, които оскубала.

"Просто си съсипах веждите. Веднъж ги оставих да пораснат, но после отново ги оскубах. Оттогава те просто не пораснаха отново, така че трябва да продължавам да ги рисувам на лицето си", оплака се Мур.

Вижте повече за Джулиан Мур в следващото видео: