Джулиан Мур, носителка на “Оскар“ за главната роля във „Все още Алис“ (2014), рядко публикува в социалните мрежи снимки на децата си.

На 1 септември обаче актрисата сподели в Инстаграм кадър на сина си Кейлъб (22) и дъщеря си Лив (18) със съвсем лаконичен текст „My babies“. Удивителната прилика на младежите с майка им предизвика много позитивни коментари в Инстаграм.

Децата са от втория брак на Джулиан Мур с режисьора Барт Фройндлих. Само преди седмица двамата отпразнуваха 17 години съвместен живот.

Актрисата и и 9 години по-младият от нея Барт се запознават през 1996 г., докато тя се снима в режисания от него филм „Следи от детството“ (The Myth of Fingerprints).

През 2019 г. актрисата сподели пред списание „Пийпъл“ кое прави брака й стабилен.

„Възпитават ни, че за успешна кариера трябва да учиш много, да работиш усърдно и т.н., а любовта е нещо, което просто ти се случва. Един ден срещаш въпросния човек и готово! Обаче така става само в романтичните комедии. В реалния живот трябва да инвестирате време във връзката си. Любовта е точно това – да се посветиш на другия“ – казва Джулиан Мур, която в началото на връзката си с Барт живее в Лос Анджелис, а той е на другия край на САЩ – в Ню Йорк.

От брака си с Джон Рубин (1986-1995) Джулиан Мур няма деца.