.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тези снимки разкриват как изглежда училищния обяд по света

Евгений Милов | преди 32 седмици
Гърция Снимка: Tumblr/Sweetgreen
Ето какво представлява здравословният обяд

Борбата с детското затлъстяване е един от най-големите проблеми на съвременни свят, като децата консумират повечето от дневните си калории, докато са на училище.

Веригата ресторанти за салата "Sweetgreen", която организира в САЩ програмата "Сладки зеленчуци в училищата", за да образова децата за здравословно хранене, решава да хвърли светлина върху това, какво представлява здравословния обяд, показвайки типичните училищни обеди от страни в цял свят.

От Италия през Бразилия до Южна Корея - тази провокативна фотосерия ни позволява да видим какво ядат на обяд учениците в различните държави по света, в сравнение с американските деца.

Докато повечето табли съдържат питателни и вкусни ястия, богати на пресни плодове и зеленчуци, нещата изобщо не изглеждат така в Америка. 

Така "Sweetgreen" се надява да отвори очите на родителите и да предизвика дискусия за истинска храна, като промени начина, по който бъдещите поколения се хранят.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите