.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Анна Грозданова: Kids&Chicks е за родители, които се чудят какво да правят с умалелите дрешки на децата си

LadyZone.bg | преди 19 седмици
Анна е основният организатор на събитието, чието първо издание е било през миналия септември

До съвсем скоро Анна Грозданова е живяла в Бали, отдадена на йога, медитация и други източни практики, помагащи да живеем по-спокоен и пълноценен живот. Днес тя е отново в София и различни каузи занимават съзнанието й.

Тя е пътешественик по душа, обича движението и непознатото. Откривател и изследовател на вътрешното си пространство чрез ТЕС, йога, семейни констелации, арт терапия, танцова медитация, динамични Ошо медитации, и любимото и упражнение - излизане от зоната на комфорт. Работата с хора и междуличностните отношения за нея винаги са били, както удоволствие, така и предизвикателство.

Една българка на о-в БалиАнна Грозданова помага на хората, живеещи близо до вулкана Агунг
Анна е и основният организатор на събитието Kids&Chicks, чието първо издание е било миналия септември, а сега през май предстои второ. То е за родители, които се чудят какво да правят с умалелите дрешки, колички и играчки на любимите си малчугани.
 
Кой и с какво може да участва?
 
Всеки, който пожелае, може да участва. За целта е нужно да подберете добре запазени и хубаво изглеждащи дрешки, колела, колички, играчки, ролери, кукли и всичко, което вече не използвате. Такива, каквито вие самите бихте купили за децата си. Цените се определят от вас. Има минимална такса за наем и организация. Желанието на Анна и организаторите е всеки да спечели - тези, които имат с какво да се разделят и тези, които имат нужда от нови попълнения.

Анна Грозданова

Максималният брой участници в един такъв базар е 30 души (продаващи), които трябва предварително да са се свързали с екипа на Kids&Chicks.

Кога и къде?

Следващо събитие ще е на 18 май в "Музейко" в София.

Анна Грозданова

 

"Всеки родител ще може да донесе запазени и подбрани дрехи, обувки играчки на децата си, които вече са умалели или не използват и да ги продаде. Почти всички сме затрупани от вещи, които не използваме, а детските дрешки толкова бързо умаляват, че много от тях остават дори неизползвани. Цените в магазините са доста високи и целта ни е да може от една страна да помогнем на родителите да разчистят гардеробите на децата си, а пък други да могат намерят ценни находки на много достъпни цени", обяснява Анна. 

"Аз самата съм привърженик на second hand магазините и имам изключителни неща от там на много достъпни цени. Освен това смятам, че, когато всеки един от нас е осъзнат за собствената си консумация и се стреми да я намали, това би променило глобално замърсяването на околната среда. Този тип базари са една крачка към това", допълва тя.

За повече информация вижте страницата на Kids&Chicks във Фейсбук 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите