Седмицата на модата за есен/зима 2024 в Ню Йорк официално приключи. Най-добрите модни имена в света представиха модели, които ще променят гардероба ни за следващата зима. Защо да чакате до тогава? Времето е хладно и нищо не ви пречи да започнете да вкарвате някои от тенденциите за есента още от сега.

Облечете най-актуалните модели дрехи и съчетайте с най-подходящите аксесоари, веднага след като ги видите по-надолу в статията.

Ето кои са тенденциите, които биха изглеждали безупречно, ако ги облечете за работа или за разходка в града още идния уикенд:

1. Връхни дрехи с колан

Снимка: iStock

Моментът на огромните и разкроени палта бавно отшумява. Модните среди вкарват хитър трик за аксесоар, с който талията и ефектните силуети отново стават актуални. Колани, поставени върху палтата и якетата, ще завършват визиите на тоалетите.

2. НE на многото аксесоари

Снимка: iStock

Вместо да слагате на огърлици или пръстени, най-стилните нюйоркчани се обръщат към чорапогащниците и го превръщат във впечатляващ аксесоар. Моделите им могат да бъдат разнообразни – от дантела и щампи до непрозрачни модели.

3. Чанти с горна дръжка

Снимка: iStock

В предстоящия сезон модата в Ню Йорк се отказва от огромните чанти и залага на елегантни и компактни модели с горна дръжка. Естествено изчистеният силует, който придава стилен облик на цялата визия, ще се завърне и тук.

4. Блейзър със силует

Снимка: iStock

Докато през този сезон и няколко от изминалите, по улиците властваха дългите блейзъри почти до земята, този път стилисти от Седмицата на модата в Ню Йорк масово експериментираха с различни силуети. Стилизирането на блейзърите ще се случва с широки панталони и поли със свободна кройка.

5. Сет в един цвят и материя

Снимка: Getty Images

Елегантните комплекти от пола и сако или по-спортна блуза ще бъдат актуални и през следващата есен. Ако вече имате такива, носете ги смело, защото ще бъдете актуални още дълго.

6. Животински отпечатък

Снимка: Getty Images

Стилът на леопарда, кравата и зебрата ще прегърне с отворени обятия животинската мания през новия сезон. Отново можете да залагате на обувки в тези принтове и шарки.

7. Бели дънки

Снимка: Getty Images

Един малко по-мек подход към деним стила, насочва вниманието ни към белите дънки. Носейки ги с черни якета и елегантни аксесоари, тази тенденция е лесен начин да добавите малко изменение към вече установената ежедневна визия.