LadyZone стана на 6 години. По този повод се върнахме назад във времето и проверихме кои са най-атрактивните авторски видеа през годините. Експерименти с външния вид, видеоуроци за красота, забавления с балони... Вижте как сме ви изненадали във времето и кое сте харесали най-много.1. 9 начина да си вържеш шала
Един страхотен видеоматериал, в който нагледно и с чувство за хумор редакторите на LadyZone показват как да си връзваме шала по няколко различни начина. Все пак е малко скучно само да го завием около врата, нали? 


2. Може ли да се почисти сребро без сода и без търкане?
Обичаме да проверяваме нещата, преди да ги споделим с вас. Затова решихме лично да направим този експеримент, преди да го публикуваме. Резултатите бяха кристално чисти!!! Използвахме вода от чешмата, малко сол и алуминиево фолио. А и най-важното - почти не сме докосвали благородния метал!

3. Експеримент: наистина ли външният вид е важен?

Поканихме Мария Петкова, която е млада актриса, за да видим нагледно доколко е важен външния вид. Идеята ни беше  простичка - да я поставим в различни ситуации, с различен външен вид и да проверим доколко са склонни хората да помагат на красива и на грозна жена. 

4. Супер яки начини за връзване на връзките на обувките
Много се забавлявахме, докато правихме това видео. А и разбрахме, че не сме с вързани...ръце!

5. Как се правят огромни сапунени мехури
Едно забавление за много детски усмивки. Признаваме си, че и ние се забавлявахме много, докато снимахме видеото.

6. Как да си ушием... плитка?
Как да постигнете тази "тлъста" плитка за суперкратко време и без почти никакви особени умения? Когато е видеоурок, е много по-лесно!