.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

32 сладки момента от представянето на "Мис Свят България“ 2017 на световния конкурс в Китай

LadyZone.bg | преди 1 година
"Мис Свят България“ 2017 Вероника Стефанова до победителката в конкурса "Мис Свят" Мануши Чилар Снимка: Facebook/Miss World - Bulgaria
Вижте в галерията ни снимки от конкурса, снимки на „Мис България“ Вероника Стефанова заедно с Кристиан Костов, който пя на сцената на конкурса, както и много забавни моменти от подготовката на събитието

Най-красивата жена в света за 2017-та е Мануши Чилар от Индия. Тя е на 20 години, родом от Харяна, Индия. Първа подгласничка на красивата 20-годишна индийка е „Мис Англия“ Стефани Хил, а втора подгласничка – „Мис Мексико“ Андреа Меза. Конкурсът се проведе на курортния остров Хайнан в Китай.

Повече от 100 държави, сред които и България се включиха в тазгодишния конкурс. Страната ни беше представена от "Мис Свят БългарияЮ 2017 – Вероника Стефанова.

Новата „Мис България“: Имам приятел, който ме подкрепяшеВижте галерия със снимките на най-красивата българка за 2017 година


Вижте в галерията ни снимки от конкурса, снимки на „Мис България“  Вероника Стефанова заедно с Кристиан Костов, който пя на сцената на конкурса, както и много забавни моменти от подготовката на събитието.

 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите