.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Имате свръхчувствителна кожа? Пробвайте SensibioTolerance+

LadyZone.bg | преди 5 години
Защо ще се влюбите в новия продукт на Bioderma за чувствителна и нетолерантна кожа

Ако кожата ви е чувствителна и нетолерантна към каквито и да е козметични продукти, то сигурно ще ви подейства успокояващо фактът, не сте единствени, защото цели 62% от жените твърдят същото. Какво обаче представлява нетолерантната кожа - страда от почти постоянна реактивност, реагира остро дори и на най-слабите стимули и „повече не може да понася нищо“.

Тази обострена чувствителност се дължи на два основни фактора:
● Отслабване на защитната функция на кожата, което води до дехидратация и позволява на потенциалните дразнители да проникнат в кожата.
●  Прекомерна раздразнимост на нервните влакна на кожата, която създава усещане за дискомфорт.

Да се погрижим за чувствителната кожа, склонна към зачервяванеЗа хората, страдащи от розацея вече има решение


Какво представлява новият продукт SensibioTolerance+ на Bioderma и защо всички със свръхчувствителна кожа ще се влюбят в него:

биодерма


Защо това е ново?
Биологична иновация: действие преди неврогенното възпаление, за да повлияе на появата на нетолерантност на кожата и да не позволи проявленията й.

За кого?
За хора с нетолерантна или алергична кожа

Как действа?
Изключителният биологичен комплекс Neurocontrol®, съставен от тетрапептиди и комбинация от успокояващи активни съставки, намалява прекомерната раздразнимост на нервните влакна на кожата и регулира биологичните механизми, предизвикващи нетолерантност.

Обогатен с натриева сол на ПКК (Пиролидон карбоксилна киселина)Sensibio Tolerance+ укрепва защитната функция на кожата и осигурява оптимална хидратация.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите