21 април е 111-ият ден в годината според григорианския календар и 112-и през високосна година.

ОВЕН

Семейните представители на знака, все още са влюбени в половинката си, могат да създадат приятна романтична обстановка в дома си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

ТЕЛЕЦ

Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си, които ви очакват. Не пропускайте романтичната си среща и се отдайте на зареждащ ви със сили секс.

БЛИЗНАЦИ

Колкото и да сте напрегнати през деня, заради служебни задължения или други проблеми, вечерта бъдете с любимия си, дори и ако сте се скарали преди това. Сексът ще ви зареди с достатъчно сили и положителни емоции.

РАК

Жените да внимават при избора си на интимен партньор, за да си спестят бъдещи разочарования. Вечерта ви очаква романтична среща и незабравими сексуални изживявания.

ЛЪВ

Вечерта не отказвайте внимание на близките си, дори и ако сте уморени и ядосани поради проблеми на работното място. Изживейте незабравими романтични мигове с любимия си.

ДЕВА

След натоварения ден вечерта се усамотете и не отказвайте компанията на интимните си половинки. Не пропускайте романтичните мигове. Не забравяйте, че след напрегнатия ден няма по-добра отмора от желания секс, особено ако имате до себе си партньор Рак.

ВЕЗНИ

Вечерта отидете на ресторант с любимите си. Така ще избегнете напрежението в отношенията. Липсата на взаимно разбирателство е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Вечерта останете с близките си или се отдайте на романтична среща с любимите. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньорите ви.

СТРЕЛЕЦ

Ще се радвате на романтични мигове и споделени чувства с хора, на чието внимание изобщо не сте се надявали в самотата си. Семейните ще имат възможност да се отдадат на чувствата си и да изживеят желани сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Приемете предложението за гостуване във ваши близки. Сексуалните отношения започват да ви изнервят, защото мислите, че не сте единствените интимни партньори на любимия си.

ВОДОЛЕЙ

В личните ви отношения липсва хармонията, само защото сте решили да се инатите. Вечерта си останете у дома. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради капризите на интимния ви партньор и непрекъснатите желания за подаръци.

РИБИ

Вечерта очаквайте приятна романтична среща. Любовта ви зарежда със сили, защото чувствата ви са споделени. Сексуалният ви живот най-накрая започва да ви доставя удоволствие. Бъдете толерантни към желанията на партньора си.