"Стареенето не означава да загубиш красотата си. Просто това е различен вид красота."

На 64 години актрисата Анди Макдауъл повдигна въпроси, които си задава почти всяка жена, минала 40 г.  И не става въпрос само за известни личности, а за цялото ни общество. 

Снимка: Getty Images

"Да спрем да мислим за себе си като зрели жени и наистина да започнем да мислим повече какво казваме за себе си. Трябва! Има промени, които трябва да се направят за моето поколение жени, но и за следващото."

Макдауъл вече е направила своя избор, приемайки възрастта си и промените, които носи тя. Актрисата е решила да остарява по естествен и грациозен начин.

Снимка: Getty Images

“Чувствам се честна към себе си, не се преструвам. Чувствам се сякаш се прегръщам точно там, където съм. И в много отношения това е по-добре за лицето ми, отколкото процедури. Просто чувствам, че това ми отива“, обясни тя.

Актрисата признава, че веднъж е опитала ботокс.

Решила никога повече да не го прави. Тя сподели също, че веднъж се е консултирала с пластичен хирург и е напуснала кабинета след кратък разговор, знаейки, че никога няма да се върне.

Снимка: Getty Images

Макдауъл се старае да се грижи за кожата си, като ходи на процедури за лице и се грижи за себе си, вместо да се подлага на пластични операции.

Актрисата е откровена, че е приела себе си и това, в което се е превърнала през годините.

Снимка: Getty Images

Косата й започва да побелява в началото на локдауна.