Талант и блясък обсипа 74-ия кинофестивал в Кан. Тази година обаче имаше и нещо различно - непринуденост. Сякаш, променили ценностите си във времето или заради пандемията, много от актрисите заложиха на естествената визия, което всъщност и ги отличи в присъствието им. 

След година затишие от подобни събитие, прави впечатление, че по-голямата част от знаменитостите изоставиха общоприетите канони за красота и излязоха пред публиката по най-естествения начин, организирайки истински парад на природната красота в легендарния град.

На откриването на кинофестивала във Франция Анди Макдауъл съвсем непринудено показа посребрелите си коси. Звездата от "Четири сватби и едно погребение" изобщо не беше притеснена да покаже следата, която годините са оказали на външността й. Много фенове се влюбиха в нея именно заради дългите й тъмни къдрици. На фестивала в Кан тя подчерта побелелите кичури с бяла рокля.  

Анди Макдауъл с посивели коси
Снимка: Getty Images

Легандарната Софи Марсо пък съвсем елегантно забрави за сутиена. И беше ослепителна с прекрасната си усмивка и коса без специална прическа. 

Легандарната Софи Марсо
Снимка: Getty Images

Още една легенда на киното показа, че талантът и класата не се нуждаят от екстравагантни тоалети и дълбоко деколте.

Актрисата Изабел Юпер пристигна за скрийнинга на филма "Tout S'est Bien Passe" с дълга прилепнала рокля в класическо черно. Тоалетът й беше допълнен само от един аксесоар - тъмни очила. 

Кинолегендата Изабел Юпер
Снимка: Getty Images

Още прекрасни тоалети от кинофестивала разгледайте в галерията.