Анди Макдауъл не изневери на принципите си и не боядиса косата дори за сватбата на дъщеря си. С побеляваща грива актрисата се появи в сватбения ден на най-малкото си дете.

Маргарет Куали и Джак Антоноф сключиха брак на звездна церемония в Ню Джърси. На сватбата са били поканени и знаменитости като Тейлър Суифт, Чанинг Тейтъм, Зоуи Кравиц и Лана Дел Рей.

65-годишната Анди Макдауъл е присъства на тържеството на дъщеря си с посивяла и все така дълга и къдрава коса, каквато я познаваме от филмите й. За тържеството била избрала макси рокля със син и зелен флорален принт. Звездата е допълнила облеклото си с украса от цветя на талията.

Макдауъл категорично отказва да променя цвета на косата си с бои и помощ от фризьори.

Причината е позната на всяка жена, но силата, с която Анди Макдауъл отстоява принципите си е вдъхновяваща. 

"Борех се доста и в момента се чувствам много по-комфортно там, където съм. Обичам да съм възрастна жена. Наистина ми харесва! И не се чувствам по-малко секси."

Актрисата е споделяла мнението си, че не желае да се преструва на по-млада отколкото е.

В началото и мениджърът й, и двете й дъщери често й повтаряли, че прави грешка и че изглежда зле с посивели коси. Това накарало Макдауъл да се отдръпна от тях за известно време, докато приеме промяната. 

„Казах им, че грешат и че аз ще стана по-силна, ако прегърна тази промяна. Ако не го направя сега, никога няма да имам шанса да бъда с посивели коси. Винаги съм искалa да бъда с такава коса! - обяснява още тя.

Актрисата направи тази промяна за себе си по време на пандемията от Ковид-19.

А на фестивала в Кан се появи със зашеметяваща визия и всички нейни фенове можаха да се насладят на красотата на побеляващата коса. 

Снимка: Getty Images

Отказът от боядисване за нея е важна стъпка в приемането на тялото и възрастта си:

„Коремът ви също става по-голям с напредването на възрастта. Родих три деца. Трябва непрекъснато да работя върху това да обичам тази част от тялото си. Много е трудно”.

А как изглеждаха други знаменитости на сватбата на Бекъм - вижте във видеото.