Тъй като косата на актрисата Анди Макдауъл започнла да побелява по време на карантина, тя решава да не я боядисва. Мениджърите й обаче не одобрили тази идея. 

"По време на карантината имах много паузи в работата. Споделих снимки на Джейн Фонда с коса тип сол и пипер (черно и бяло) на много познати се чудех дали да направя като нея. Мениджърите ми  казаха: „Не му е времето!“ - споделя 63-годишната Макдауъл в интервю за Vogue.

Снимка: Getty Images

Децата на актрисата Джъстин (35) Рейни (31) Маргарет (26) също не спирали да й повтарят колко зле изглежда с посребрелите си коси. Това накарало Макдауъл да се отдръпна, докато приеме промяната. 

„Казах им, че грешат и че аз ще стана по-силна, ако прегърна тази промяна. След две години ще стана на 65. Ако не го направя сега, никога няма да имам шанса да бъда сол и черен пипер. Винаги съм искалa да бъда с такава коса! - обяснява още тя.

Анди Макдауъл впечатли всички с появяването си в Кан, когато комбинира официалната си рокля със свободно пусната сива коса. 

Снимка: Getty Images

"Чувствам се по-млада, защото изглеждам естествено. Не е като да се опитвам да скрия нещо", казва Макдауъл пред Vogue. "Смятам, че това е силен ход от моя страна и това непрекъснато го казвах на мениджърите си!" 

Снимка: Getty Images

Актрисата добавя, че никога не се е чувствала по-силна.