.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

3 движения за уморен гръб

Галина Толкингтън | преди 5 години
3 движения за уморен гръб
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
За да избегнете чувството за скованост и липсата на подвижност след дългите часове прекарани пред компютъра ви предлагам 3 бързи и ефективни упражнения.

В края на седмицата ви се иска да станете от компютърния стол и да легнете директно под ръцете на грижовен масажист. Схванатият гръб може наистина да развали настроението ви преди уикенда. За да избегнете чувството за скованост и липсата на подвижност след дългите часове прекарани пред компютъра ви предлагам 3 бързи и ефективни упражнения, които ще накарат гърба ви да празнува.

Динамична планина
Снимка: Галина ТолкингтънСнимка: Галина Толкингтън

Застанете в позиция за лицева опора като поставите дланите под раменете, гръбнака в една линия и стегнете дупето и корема. Оттук вдигнете таза нагоре, като изпънете краката и натиснете гръдния кош в посока към бедрата. Задръжте 2 вдишвания и върнете в изходна позиция. Изпълнете 5-7 пъти в 3-4 серии. Ако ви е невъзможно да залепите петите на земята, леко свийте коленете.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?