Все повече известни жени не се страхуват да покажат истинското лице на майчинството и как изглеждат след раждането. Без грим и лъскави тоалети те дърпат завесата на личния си живот, за да представят новата роля в живота си, която съвсем не е напудрена – да бъдат майки.

Половинката на актьора Робърт Патинсън – Суки Уотърхаус, издигна майчинството на ново ниво, показвайки как изглежда тялото й дни след раждането. На снимките се вижда коремът й, който все още не се е прибрал. 30-годишната актриса и певица, за която това е първо дете, заговори за т.нар. четвърти триместър – периодът от 3 месеца след раждането, който е изпълнен с трудности както за майката, така и за бебето.

“Четвъртият триместър беше... унизителен! Периодът след раждането беше изпълнен с вълнуваща радост, толкова много смях, сълзи, толкова много хормони! Гордея се с всичко, което тялото ми постигна, и се гордея с добротата и благодатта, които си дадох през този възстановителен период”, написа Суки в Инстаграм.

 

 

 

Актрисата не е единствената известна дама, която се престрашава да представи себе си и тялото си след раждането. В средата на миналата година друга актриса също стана майка за първи път – Линдзи Лоън. По подобие на Суки, Линдзи също показа на феновете си, че и тя е обикновена жена като всички останали, има коремче и носи специално бельо, предназначено за следродилния период.

„Толкова се гордея с това, което тялото ми успя да постигне през месеците на бременност и сега, когато се възстановява. Да имаш бебе е най-голямата радост на света! Защото аз не съм обикновена майка, аз съм майка, която току-що е родила“, написа тогава звездата от „Капан за родители“.

 

 

Още една майка, която не се поколеба да покаже реалността и как изглежда тялото й 4 дни, след като е дало живот, е певицата Кейти Пери. Тя роди първата си рожба в края на август 2020 година и побърза да сподели със света как се справя с предизвикателствата на майчинството.

Снимка: Instagram

Облечена със специални бикини и сутиен за цедене на кърма и грим и прическа, дело на „преумората“, изпълнителката на „Roar” успя да покаже на феновете си, че и известните минават през същите трудности, както и всички останали.

Откровена по темата за женското тяло след раждането беше и участничката в „Сървайвър“ Мила Савова, която съвсем скоро роди своето второ дете. Между двете раждания Мила показа увиснало коремче и готовност да влезе във форма.

 

 

 

„Виждам често в социалните мрежи как жени изглеждат страхотно след раждането в бански. Дори са с прилепнали дрехи в родилния дом, но аз нямах този късмет или ген, да изглеждам така и все се обвинявам, че не правя нещо правилно и това започна да влияе и върху психичното ми здраве“, беше откровена Мила 5 месеца след първото раждане.