Звездното семейство Сами Хосни и Мила Савова посрещнаха сладкия Тарек на 1 ноември миналата година. 5 месеца след щастливото събитие участничката от последния сезон на „Сървайвър“ реши да започне ново предизвикателство – промяна на тялото си, като публикува снимки с увиснало коремче. Причините, които изтъкна тя в пост в Инстаграм, са както физически, така и такива, които влияят на психичното й здраве.

„Виждам често в социалните мрежи, как жени изглеждат страхотно след раждането в бански. Дори са с прилепнали дрехи в родилния дом, но аз нямах този късмет или ген, да изглеждам така и все се обвинявам, че не правя нещо правилно и това започна да влияе и върху психичното ми здраве.“

Мила, която от малка тренира и в биографията си има завидно количество спортни отличия – по спортна гимнастика, водна топка, скокове във вода, лека атлетика, ски, рафтинг и бразилско джиу джицу, осъзнава, че без да положи усилия, няма да изглежда добре отново. Признава, че ако не спре да си хапва повече или не тренира, нещата няма да се получат.

„Вече минаха 5 месеца след като Тарек се роди и осъзнах, че ако не положа повече усилия, отколкото са били нужни преди, да изглеждам добре - няма да стане. Ако не спра да си хапвам повечко или по-мазни неща, пак няма да стане. Ако не вкарам повече спорт в ежедневието си - пак няма да стане.“



Новото предизвикателство за Мила Савова започва в залата, където виждаме и малкия Тарек да се включва в тренировките. Спортистката, която в момента има собствен бизнес в сферата на красотата, казва на половинката си Сами Хосни да не я снима без тениска.

“Ако си готова да го направиш - можеш ли да си качиш снимка как изглеждаш сега и да се гордееш след няколко месеца със себе си?“, пита я фитнес инструкторът, станал известен с участието си във „Фермата“.

„Отговорих му, че МОГА!“, категорично заявява Мила, обяснявайки защо не иска да е от пълните хора, които се срамуват от коремите си. Когато била инструктор по ски, често обучавала начинаещи и забелязала, че по-пълните хора падали и се удряли, но не се притеснявали от това, а ги било срам и бързали да си скрият оголените кореми, дърпайки якетата надолу.

„Не искам да съм от тези хора!

Ако не искаш и ти да си - вземи се в ръце, колкото и трудно да е - бачкай!

Мен вече не ме е срам - качих си снимката! Сега остава да се гордея скоро със себе си!“

Чакаме с нетърпение след няколко месеца Мила да се похвали със снимки след положените усилия! Стискаме палци!

А ето как можем да бъдем полезни на природата, докато тренираме: