Мила Савова, участничка в последния сезон на „Сървайвър“, сподели чаровни снимки, направени сутрин от половинката й Сами Хосни. Тя поясни в Инстаграм защо се събужда в хола.

„Защо се събуждам всяка сутрин в хола? Последно хранене в 12 вечерта и след това събуждане около 5/6/7 часа сутринта. Преди ставаше в 8, но за да имам кърма, започнах нарочно да го будя през нощта, да хапва и пак да заспива. Затова сега става около 5, 6, 7 или 8. След като го чуя да се събужда, веднага го взимам и се местя в хола, за да го нахраня и заспивам до него. (Предпочитам да се преместим двамата с Тарек в другата стая, за да може Сами Хосни да се наспива, ако случайно Тари се събуди по-рано и е гладен, да не разкъса съня на баща си). Всяка сутрин Сами ни прави снимка в каква поза ни хваща“ – написа Мила, която роди детето си на 1 ноември 2022 г.

„Много е хубаво да си родител, осъзнаваш, че не си най-важният. Сутрин ставаш с идеята да направиш нещо за някого… Детето е планирано. Сами каза: Първо ще си оперираш ходилата и после ще си направим бебе. Така и стана. Заченахме го в Амстердам. В този период пътувахме много – Дубай, Италия… искахме да се случи някъде на път“ – сподели Мила Савова в „Преди обед“ по bTV на 29 декември.

„Искахме детето да е с арабско име заради продължението на нашия род. Да е силно име, име на воин, а също и да е кратко като нашите имена… Все още не усещам някаква огромна промяна в мен, но съм щастлив. Призовавам хората да не се колебаят да станат родители, защото това е най-якото нещо на света“ – допълни фитнес инструкторът Сами Хосни. Цялото интервю можете да видите тук:

 

Къде се събуждахте в периода на кърмене?