.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

26 април – Европейски ден без асансьори

| преди 1 година
стълби
Снимка: iStock

На 26 април ще бъде отбелязан Европейският ден без асансьор, като в инициативата ще се включат всички граждани, институции и организации, които подкрепят активния начин на живот. Движението по стълби, без да се използват ескалатори и асансьори, предоставя на всеки шанс да започне със свеж старт, да продължи с енергично изпълнение на своите рутинни задачи и да завърши деня си с доза здравословно усилие.

Ден без асансьори е част от най-голямата европейска инициатива, насочена към промотиране на активния начин на живот, която споделя проста и лесно измерима визия: „100 млн. повече европейци, ангажирани със спорт и физическа активност до 2020 г.”

стълби
Снимка: iStock

Изкачването на стълби може да е приятно, полезно и различно изживяване. За всеки 10 изкачени стъпала горите по 1 калория. Освен изваяна фигура, докато тичате по стълбите, вие се грижите и за здравето си. Това е един от най-лесните начини да намалите риска от сърдечносъдови заболявания и да засилите плътността на костите си. Изкачването на стълби е най-добрата кардио тренировка. 

Бягане в градски условия – има как!Усмихнете се на отражението си в огледалото и да тръгваме
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?