Ева Лонгория определено е отдадена майка, която не позволи  на прожекторите и блясъка да превземат личното й време, която тя прекарва със сина си Сантяго. Актрисата не пропусна тазгодишното издание на кинофестивала на Лазурния бряг, което е едно от най-важните в индустрията. За да не оставя едва 10-месечното си бебе, тя го взе със себе си в Кан, а най-сладкото от всичко беше фотосесията, която майка и син си направиха на плажа.

Снимка: instagram.com

Ева не пропуска да покаже на феновете си в социалните мрежи и какви тоалети избира за дневните ангажименти във фестивалния град.

44-годишната холивудска звезда от „Отчаяни съпруги“ изглежда зашеметяващо по-малко от година, след като стана майка за първи път. Облечена в жълт гащеризон, тя и Сантяго изглеждат повече от щастливи, усмихнати и гушнати заедно под галещите лъчи на Лазурния бряг.

 

 

На кинофестивала в Кан Ева вече направи две бляскави появи на червения килим – първата беше на откриването му, на което беше с красива дълга рокля в цвят пепел от рози, както и на премиерата на филма "Rocketman". Лонгория се беше преобразила в рокля в златисто с асиметричен акцент на бюста.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимка: instagram.com

Вижте още във видеото.