.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Индикации, че сте успяла! Колкото и да не ви се вярва

LadyZone.bg | преди 3 години
2111117251.jpg
Водени от силното желание за развитие и успех, често забравяме за онези "малки" показатели, които са основата на индивидуалната ни сполука.

Рано или късно, всички осъзнаваме, че животът не винаги протича така, както сме си го представяли. Това не означава, че е лош или неудовлетворяващ. 

Да, промяната е трудна за преодоляване, особено, когато не сме подготвена за нея. За сметка на това, всички притежаваме способността да променим начина си намислена, така че да виждаме света под нов ъгъл. 

Взискателни, нетърпеливи, непоправими перфекционисти... с всеки следващ ден искаме повече и повече. Няма нищо лошо в това, стига да забелязваме онези малки неща, които са основата на личния ни успех. 

#Имаме покрив над главата си. 

#Пътували сте по света.

#Гардеробът ни е пълен с дрехи.

#Имаме мечти.

#Работим над себе си и личностното ни усъвършенствате. 

#Обичани сме.

#Умеем да прощаваме.

#Разполагаме с вода.

#Разполагаме със средства, позволяващи ни да се храним.

И не на последно място #Живи сме и сме здрави. 

В крайна сметка, като съберем това+това+онова+а и това... осъзнаваме, колкото богати сме всъщност. Изобилието е навсякъде около нас, а най-голямото богатство е това да се събуждаме всяка сутрин с нов шанс да съзидаваме своята реалност. 

Ключови думи:@
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?