.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5 фрази, по-важни от "Обичам те"

Евгений Милов | преди 2 години
любов
Снимка: iStock
…защото често не е достатъчна да изрази обичта ни към половинката!

Има доста по-добри начини да изразите обичта си към половинката от популярното “Обичам те!”... Защото често фразата не е достатъчна, за да изрази любовта към човека до вас!

“Благодаря ти!”

Да благодарите на човека до себе си, не е само начин да му покажете колко ценен и важен е като партньор до вас, но и подсъзнателно начин самите вие да се почувствате по-добре, че е част от живота ви.

“Желая ти успех!”

Звучи като клише, което чуваме под път и над път, но истината е, че само тези, които истински ви обичат, искренно ви желая  успех в начинанията! За разлика от лицемерните пожелания на доброжелатели и "приятели", които само чакат да се издъните, за да позлорадстват тайно...

“Това е минало”

Никой не е застрахован от грешки, затова не бива да съдите строго другия - не знаете в кой момента от живота ролите могат да се сменят.

“Можем да се справим!”

Вярата е голяма сила, а когато двама души се обичат и обединят усилията си, трудно нещо може да ги спре, за да реализират намеренията си.

“Обичам се”

За да може човек искрено да обича другия, първо трябва да обича и приема напълно себе си такъв, какъвто е.

любов
Снимка: iStock
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?