Ако сънувате изневяра

Ако сънувате, че вашият партньор ви изневерява, това често означава, че вие се чувствате пренебрегнати във връзката, че вие сте тази, която дава повече, за да може да просъществувате заедно и, че той не ви обръща достатъчно внимание. Сънят е израз на желанията ви да получите чувствата и това, от което се нуждаете. И вие го получавате насън – от друг мъж.

Ако сънувате секс с бившия

Може би отдавна сте продължили своя живот без бившия си приятел, но в един момент се оказва, че го сънувате и то доста често. Ситуацията е меко казано конфузна, особено, ако имате настояща половинка. Експертите са единодушни, че появят ли се подобни сънища, то връзката, която изживявате в момента не е поела в добра посока. Това трябва да ви подскаже да освежите отношенията си или да ги преразгледате.

Ако сънувате секс с непознат

Това е един от най-разпространените женски сънища. Традиционалистите сигурно биха го изтълкували като подсъзнателни мисли за изневяра, но всъщност сънят имат друго значение. Обикновено такива неща сънуват нарцистичните натури, които превъзнасят себе си и своето съществуване. Според специалистите непознатият от съня всъщност сте самата вие. Помислете дали предния ден не сте направили нещо, което е заслужавало аплаузи, а всъщност е останало незабелязано. Ако е така – то чрез съня си вие сами си ръкопляскате.

Ако сънувате секс с неговия най-добър приятел

Тази ситуация е не по-малко смущаваща. Дори самата мисъл, че сте могли да сънувате подобно нещо ви притеснява. Ще ви успокоим – естествено, че това не означава, че сте перверзна. По-скоро това е знак, че вие оценявате някакво положително качество, което притежава неговият най-добър приятел, и искате и вашето гадже да прилича поне малко на него в това отношение. В това няма нищо лошо, както и в това да искате интимната ви половинка да притежава повече положителни качества.

Ако сънувате секс с човек от същия пол

Ако сънищата ви са свързани с интимности с човек от същия пол, това не означава, че и в реалността имате подобни наклонности. Ако става дума за секс между две жени, експертите тълкуват съня като израз на гордост и благодарност към феминистката природа на жената. Ако наскоро сте постигнали нещо, което доказва по безспорен начин, че жените са по-добрият пол в дадена област, то е напълно вероятно да сънувате нещо подобно.