Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази неделя (21 април) от 20:00 ч. по bTV.

Бащата на Ивон и Дарина – Димитър (Георги Кадурин), веднага ще разпознае един от тях от военните учения преди години и ще заподозре тримата туристи в шпионаж.

Майката на Марти е разрешила семейните си проблеми и с бойна стъпка и нормалното за нея злобно състояние, ще дойде в хотела, за да вземе сина си от Гомес (Бойко Кръстанов). Междувременно старите приятели Певеца (Стоян Дойчев) и Италианеца (Петър Антонов) ще си поговорят за живота и за заниманията си през последните години.

Снимка: bTV Media Group

Певеца ще убеди Италианеца да се отърве от всеки спомен за несподелената любов към Райна, като продаде хотела. Гомес пък ще се възползва от връзките си с депутата Ставрев, за да организира повторно посещение на оценителката Кирова.

Снимка: bTV Media Group

Вечната комбина Димитър и Ростислав (Владислав Карамфилов - Въргала) ще се опита да разгадае тайния план на македонците, но докато разберат какво се случва, в музея в Съни бийч ще бъде компрометиран портрета на Владимир Димитров – Майстора.

Снимка: bTV Media Group

Дарина (Лидия Инджова) най-после ще признае на Младен (Иво Аръков), че е бременна, но не е сигурна дали иска да има бебе. Това ще се превърне в повод за напрежение между двамата, а Младен ще остане съкрушен.

Гледайте новия епизод на „Съни бийч“ тази неделя (21.04) от 20:00 ч.