Тази неделя (14 април) от 20:00 ч. по bTV в новия епизод на Съни бийч зрителите ще станат свидетели на оформянето на нова мутренска коалиция, която крои велики планове за територията на цялото Черноморие.

На оперативка с екипа на хотела Гомес ще предупреди за посещението на Кирова (Лазарина Коткова) – взискателен оценител от много високо ниво, който ще определи дали хотелът заслужава да запази 5-звездния си статус.

За голямо нещастие обаче, визитата на Кирова ще съвпадне с тази на досадните селски мутри и братовчеди на Стойчо Розата – Стойко (Китодар Тодоров) и Ицо (Николай Божков), които ще се завърнат в Съни бийч за важна бизнес среща.

Дарина (Лидия Инджова) пък случайно ще разбере, че Младен (Иво Аръков) е подменил противозачатъчните й с успокоителни.

Пъзелът в главата й ще започне да се нарежда и тя бавно ще започне да губи разсъдъка си. Междувременно Италианеца е разбрал за бягството на Райна и неочаквано ще пристигне в хотела в отчаян опит да си я върне, само за да се озове в нечий багажник.

За финал ще стане ясен и таен план, който синът на Гомес – Марти, внимателно е успял да реализира, без никой да се усети.

Не пропускайте новия епизод на „Съни бийч“ тази неделя (14.04) от 20:00 ч.