Новият български сериал на bTV „София вкъщи“ продължава с изненадващ развой на събитията още тази вечер (12 юни) в 21:00 ч. След поредицата неприятности, които връхлетяха младата брокерка София (Владинелла Кацарска), включително и травмиращ опит за сексуално посегателство, тя най-после ще отпразнува първата си сделка.

Щастливият ритуал, в който получава символичната брокерска значка, обаче ще бъде помрачен, когато в офиса на „EST Properties“ неочаквано се появява майка ѝ. Тайно от дъщеря си, тя ще се срещне с адвокатката Адриана Зидарска (Янислава Линкова) и Даниел Бонев (Иван Тодоров), които ще ѝ разяснят юридическите стъпки относно полагащото се наследство на София.

Междувременно Боби – приятелката на София, която все пак е решила да започне работа в агенцията, ще отиде на първия си оглед, а това ще стане повод да се сближи с Никола (Никола Парашкевов). Самата София пък ще се забърка в поредна нова каша, след като неволно подвежда клиента си – актьора Китодар Тодоров, да даде капаро на брокер-измамник.

Докато напрежението между Даниел и Никола расте, майката на София ще ѝ разкрие дълбоко пазени тайни за покойния ѝ баща Огнян Михайлов, които ще я съкрушат. Небрежна грешка ще разкрие на турския фонд истината за наследницата на компанията.

Трудното положение, в което са поставени двамата началници, ще наложи отчаяни и спешни мерки. В същото време съпругата на Даниел – Полина (София Василева), случайно ще разбере, че София е наследница на „EST Properties“, а той ще започне да губи почва под краката си. Тоталната безизходица ще доведе до честен разговор със София относно бъдещето на фирмата, ако тя реши да остане.

Ще пламне ли любов между Никола и Боби и ще свърши ли скоро турбуленцията в брокерската агенция – не пропускайте да разберете в новите епизоди на „София вкъщи“  в понеделник и вторник от 21:00 ч. по bTV.