.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-активни в леглото - между 20 и 25г.

| преди 8 години
Най-активни в леглото - между 20 и 25г.
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Анкета, направена сред 1000 жени в Европа установи, че жените правят най-много секс в периода между 20 и 25-тата си година

Анкета, направена сред 1000 жени в Европа установи, че жените правят най-много секс в периода между 20 и 25-тата си година.

Целта била да се определи в кой период от живота си жените се чувстват най-привлекателни и прекарват най-много време под завивките. Резултатите не са чак толкова изненадващи - психолозите и сексолозите от няколко европейски страни установиха, че жените на възраст 30-35 години правят почти два пъти по-малко секс от момичетата на 20-25 години.

С напредването на възрастта сексуалната активност на нежния пол намалява, съобщава БГНЕС. Във възрастта между 45 и 55 години дамите правят секс най-много 4-5 пъти месечно.

В сравнение с тях младите жени на 20 попадат под чаршафите поне по 10-12 пъти на месец, показва анкетата.

Интересното откритие е, че макар и в по-малки количества, сексът на 30 носи много по-голямо удоволствие на слабия пол. Това твърдение беше потвърдено от 50% от участничките в проучването.

Резултатите показват още, че най-секси се чувстват дамите на 34 години.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?