.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Гласът издава кръшкачите

Евгений Милов | преди 2 години
изневяра
Снимка: iStock
Още един начин да хванете неверния партньор

Можете да изглеждате много хладнокръвни, но не само лицето издава, че изневерявате, а и гласът. Ако искате лесно да разберете дали партньорът ви e кръшкач, просто се заслушайте в тона му.

Лицето издава кръшкачитеТези черти разкриват склонност към изневяра

Резултатите от съвместно изследване на американски учени от "Albright College" и "Penn State University" сочат, че неверните половинки имат по-отчетлив глас и правят по-малко тихи паузи, докато говорят. 

Проучването обхванало 152 доброволци, на които били пуснати записи с гласовете на мъже и жени, броящи от 1 до 10. Половината от тях имали "минало" в изневерите на партньорите си, докато другата - не. 

изневяра
Снимка: iStock

Участниците трябвало да определят кръшкачите единствено по гласовете от пуснатите записи, като се справили точно с предположенията кои хора са склонни да изневерят на половинките си.

Подобен глас имат екстровертните хора, а това е сериозна предпоставка за изневери в интимните отношения. Сега вече знаете - отваряйте си добре ушите и слушайте внимателно.

Пълните резултати от научното изследване са публикувани в списание "Evolutionary Psychology".

Най-популярните лъжи на кръшкачитеПоловината мъже и жени използват едно и също "секс алиби"
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?