Ето няколко тактики и хитринки, които е добре да приложите в действие, за да не се окажете в неловко положение между чаршафите пред очите на децата си...

1. Заключете вратата!

Заключената врата е най-добрият вариант, осигуряващ спокоен секс с партньора ви. Ако, не дай си боже, мъникът се опита да връхлети в стаята, поне ще имате време да нахлузите дрехата и да го успокоите с думите, че понякога мама и тате заключват вратата по погрешка, когато си лягат да дремнат.

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

2. Включете телевизора!

Може би няма нищо лошо в това да предоставите на малчугана си възможност поне за 30 минути да се наслади на любимото си детско или забавно шоу по телевизията. Все пак, за да подсигурите напълно спокойствието си, не забравяйте да спазите правило №1. ;)

3. Наемете детегледачка!

Детегледачката е добра алтернатива да задържите малкия човек далеч от вратата на спалнята. 1 час на детето ви, прекаран с нея навън или в занимателни игри у дома, ще ви отворят възможност за така дълго жадуваните ласки с партньора ви. О, и запомнете! Заключете вратата на спалнята след себе си! ;)

4. Секс под душа? Добра идея!

Ако всичко се е провалило, посрещнете утрото заедно с партньора си под душа. Течащата вода ще замаскира каквито и да било съмнителни шумове и звуци (все пак няма да е излишно да запазите прилична тишина). Ако все още обаче, не сте си набавили ключ за банята, няма да е зле да го направите сега! ;)

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

5. Ами, просто не правете секс, докато мъниците са у дома!

Ако сте стигнали до тази точка и никое от горните правила не е проработило, време е да действате. Решението е просто. Възползвайте се от всеки един удобен за нежност и интимност с партньора ви момент, когато мъникът е навън на площадктата, в детската градина или на училище... Ваканцията на децата пък ви отваря чудесната възможност да ги изпратите на гости при баба и дядо, и да си прекарате един прекрасен уикенд само двамата. Ключ няма да ви трябва!

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos