.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тази есен на мода са точките

LadyZone.bg | преди 6 години
Егмонт - 1
Спечелете комплект книги с Мини Маус

Цялото й име е Миневра. Любимият й цвят е червеното, а тоалетът й обикновено се състои от рокля на точки, съчетана с панделка в същия тон, бели ръкавици и обувки на токчета, които изглеждат прекалено големи за краката й. Чудите се коя е тя ли? Естествено, че става въпрос за Мини Маус.

Една от най-емблематичните героини на Дисни дебютира на екран през 1928 година в „Параходът Уили”, първият анимационен филм на прохождащата тогава компания. Партнира й Мики Маус. От следваща анимация става ясно, че родителите й – Маркъс и Марги, са фермери. Познати са също имената на дядо й и баба й – Маршъл и Матилда. Най-известните й роднини обаче си остават чичо й Мортимър Маус и двете й племенници близначки – Мили и Мелъди Маус. Най-добрата приятелка на Мини е Дейзи Дък, близка е и с Кларабел Кау.

Мини Маус печели и днес сърцата на децата по цял свят. Появява се в анимационни филми, комикси, илюстровани и занимателни книги. Като тези на „Егмонт България”. Нека да ви запознаем с тях. Ще започнем с точките, разбира се...

Сезонът на точките
Рисувателна книга

Егмонт - 3


Както добре знаем, Мини Маус се вълнува от мода, обича да се облича красиво, а също и да се забавлява. Тази рисувателна книга ще подкани децата да й помогнат да изглежда великолепно, като оцветят картинките.

Захарни мигове
Занимателна книга с лепенки

Егмонт - 1


Мини и симпатичните ѝ приятели обичат да прекарват времето си заедно. Малчуганите могат да се присъединят към тях, като хванат моливите и се заловят със сладките като захар занимания в тази чудесна книга.

Мини: Хайде да научим А Б В
Занимателна книга с лепенки

Егмонт - 4


Книгата съдържа най-различни увлекателни занимания, а Мини и нейните приятели помагат на децата да се справят с тях. Изданието ще помогне на любознателните малчугани да се упражняват в писането на букви, да научат азбуката, докато свързват отделните букви и ще ги увлече да разгадаят забавни буквени пъзели. То съдържа и 50 красиви лепенки.

Мини: Хайде да научим 1 2 3
Занимателна книжка с лепенки

Егмонт - 5


И тази книга подканя децата да учат и да се забавляват с Мини Маус. Благодарение на нея децата ще се упражняват да пишат цифрите, ще броят, докато попълват лепенки на специално означените места и ще оцветяват картинки според числа. Щом свършат с упражненията, могат да залепят бляскава звездичка на вяска страница.

В клуба на Мики Маус
Книги с твърди страници

Егмонт - 2

Книгата не само ще отведе малчуганите в приятната компания на Мини и Дейзи, но и ще им помогне да украсят стаята си! Щом я разгънат, се получава пъстър ръстомерът, който може да се окачи на стената. Той ще им показва и колко бързо растат, а могат и да залепят свои снимки на определените за това места.

Спечелете комплект книги с Мини Маус

Ако искате да зарадвате детето с пълен комплект от книгите с Мини Маус, включете се в новата ни игра. Отговорете на въпроса: „Имате ли запазен моден аксесоар като Мини и кой е той, ако да?” Отговорът си оставете като коментар под статията. В конкурса участвате само с един отговор до 27 септември 2013 година.

Имената на двамата печеливши ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук.

Ключови думи:Книга, Игра, Егмонт
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?