8 май е 128-ият ден в годината според григорианския календар и 129-и през високосна година.

ОВЕН

Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е във вашата заетост. Не се изкушавайте да обяснявате на половинката си колко сте изморени, защото ще навредите на сексуалните си отношения.

ТЕЛЕЦ

След напрежението през деня вечерта ще се радвате на романтична среща, която очаквате отдавна с голямо нетърпение. Не се вживявайте в своята сексуалност, за да не се провалите.

БЛИЗНАЦИ

Радвате се на споделени чувства и не трябва да се притеснявате за личните си отношения. Интимният ви живот е хармоничен, а сексът ще ви зареди с нови сили.

РАК

Нормализирайте отношенията си у дома и ще се убедите, че спокойствието прави щастливи вас и интимната ви половинка. Сексът ще ви се отрази добре, ако сте се напрегнали на работното място. Изживейте с удоволствие интимните мигове.

ЛЪВ

С успех ще разрешите досадни семейни проблеми. Не се опитвайте да наставлявате всички у дома. Вечерта ви е подготвила изненадващо запознанство. За несемейните, то може да завърши с пламнали чувства и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Проблемите след обяд са свързани със семейството и децата. Разправията с половинката със сигурност ще прерасне в скандал. Не разчитайте на сексуални удоволствия, ако не сте изяснили отношенията си. Не бъдете агресивни и нахални.

ВЕЗНИ

Ако сте се влюбили, но обектът на чувствата ви е зает, рискувате да се сблъскате с грубост или измами. Изневярата и инатливия стремеж към сексуални удоволствия, въпреки видимата заплаха от конкуренция, ще ви навредят.

СКОРПИОН

За разлика от професионалните, семейните ви отношения са в криза още от сутринта. Ядосали сте брачната си половинка още със ставането. Вечерта нервността ви може да се превърне в причина за душевни страдания и липса на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ                                                                                                                                                          

Звездите не ви съветват да разрешавате лични проблеми, затова по-добре забравете за намерението си. Не прекалявайте с настояванията си за сексуални удоволствия, ако любимите ви хора нямат желание за тях.

КОЗИРОГ

Близките ви отново са разочаровани от вашето отсъствие и назрява поредната разправия. Намерете време за тях и поговорете с децата си. Липсва разбиране у интимните ви половинки. Трудно могат да ви простят заетостта ви, която ви лишава от тяхното присъствие. Не се надявайте на сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Личните ви отношения са застрашени от разпад. Не сте сигурни в чувствата си. Не се домогвайте до сексуални наслади с хора, които не ви допадат, за да си спестите душевните страдания.

РИБИ

Не се надявайте на компромиси с брачната и интимна половинка, особено ако играете двойна игра. Сексуалните ви отношения са причината да се разпилявате на два фронта. Без значение дали сте мъже или жени, трудно ще издържите.