Хубавата храна, пътешествията и романтиката вървят ръка за ръка и са ни важни, за да живеем пълноценно и в хармония. Когато се храним качествено и здравословно, сме готови да обичаме и още повече да бъдем обичани. Хапването е неизменна част от изживяването и колкото по-вкусно, толкова по-емоционално и запомнящо се става.

Повечето от нас са чували сентенцията

 “ЛЮБОВТА НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК МИНАВА ПРЕЗ СТОМАХА"

Споделянето на храна прави този момент още по-специален. Ето защо ни е толкова вкусно, когато сме в компанията на приятели или любими. Да, храната може и да е същата, но добрата компания винаги я прави още по-апетитна.

С небцето можеш да усетиш вкуса на храна, а с езика да изкажеш думите и да споделиш усещането. Споделената наслада е двойна наслада. И може да постави началото на ново приятелство, а защо не и любов.

А щом говорим за любов, няма как да пропуснем най-романтичното риалити в ефира и този сезон – „Ергенът“ по bTV. Приказно имение, атрактивни визии, екзотични пътешествия, острови, светлини, бриз… И докато момичетата търсят любовта, могат да се подкрепят с нещо леко и с уникален вкус - MEGGLE е истинска наслада за любителите на хубавите и качествени сирена.

Създадени са от най-добрите автентични и натурални съставки.

ПЪТЕШЕСТВИЕ ЗА СЕТИВАТА

Една хапка и може да се пренесете в Бавария или Австрия - известни с непокътнатата си природа, където високото качество на млякото винаги е на фокус. И дори да не получите роза, бъдете сигурни, че ще се насладите на вкус, роден от автентичните традиции при производството на сирене, запазени и до днес.

Всичко това прави MEGGLE сирена оригинални до съвършенство. Със своите характерни дупчици и уникален ядков, леко сладък вкус, Ементал е идеалното допълнение към всяко изискано плато за специални поводи и съкровени моменти. Добавете към него микс от вкусни парченца и слайсове на топени сиренца със свежи подправки и билки, Чедър, Моцарела и ще се пренесете в изискана GOURMEGGLE обстановка - истинска наслада и удоволствие! 

Ние от MEGGLE гарантираме удоволствие от най-доброто качество!

Можете да откриете повече информация за продуктите на нашия уебсайт: www.meggle.bg и в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/meggle.bg

https://www.instagram.com/meggle.bulgaria/

https://www.youtube.com/watch?v=5L3wLGKWG3k

https://www.tiktok.com/@meggle.bg

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7097922305619615744

Благодарим Ви, че сте с нас и се наслаждавате на продуктите и съдържанието на MEGGLE, които споделяме с Вас.