Две бебета, родени в един и същи ден и в една и съща болница, бяха кръстени от родителите си на легендарните Джун Картър Кеш и Джони Кеш*, които бяха незабравима двойка на сцената и в живота.

Майките Софи Кларк и Никол Дейвис са родили своите дъщеря и син на 10 април в болницата в Хънтсвил, Алабама. 22-годишната Софи посреща дъщеря си Джун Картър Кларк в 14:30, а същата вечер в 21:50 ч. Дейвис и съпругът ѝ посрещaт сина си Джони Кеш Дейвис.

Кларк, майката на малката Джун, разказва, че тя и съпругът ѝ се спрели на името, защото: "смятахме, че името Джун е красиво, а съпругът ми се казва Картър, така че избрахме Джун Картър."

Родителите на Джун разбират, че в същата болница се е родило бебе с името Джони Кеш и майката е решена на всичко, за да го намери и да се запознае с него.

Когато семейството на Джони Кеш открива, че бебетата споделят уникална връзка чрез имената си, те решават, че съвпадението не е случайно и решават да го снимат заедно с неговата сродна душа Джун Картър.

Снимка: Instagram

След като двете семейства са изписани от болницата, те стават приятели в социалните мрежи и продължават да поддържат връзка. И така, на 4 май, бебетата Джун и Джони се събират отново за още една фотосесия – този път по-професионална.

По време на нея бебетата дори били облечени със специални костюми, за да пресъздадат емблематична снимка на своите известни съименници, които са били женени от 1968 до смъртта си през 2003 г.

"Планираме бебета да поддържат връзка през целия си живот, защото това е твърде голямо съвпадение, за да не го направим", казва майката на Джун – Софи.

*Джони Кеш и Джун Картър Кеш са една от най-великите и обичани двойки на всички времена. И двамата са известни певци, а когато се срещат за първи път и двамата са женени. Привличането между тях е очевидно и двамата се женят през 1968 г. Любовта им продължава до смъртта на Джун през 2003 г.